Power Yoga

Power Vinyasa yoga is een algemene term die wordt gebruikt om een ​​krachtige, op fitness gebaseerde benadering van yoga in vinyasa-stijl te beschrijven.Power yoga omvat de atletiek van Ashtanga, inclusief veel Vinyasas, een vlotte overgang van de ene pose naar de andere.

Gezondheidsvoordelen

Power Vinyasa yoga verbetert het uithoudingsvermogen, flexibiliteit, houding en mentale focus. Zoals alle fysieke activiteiten, verlicht het ook spanning en laat het gifstoffen vrij door goed te zweten. Omdat het rigoureus is, verbrandt het meer calorieën dan de meeste traditionele vormen van yoga.Power Vinyasa Yoga is ontworpen om een ​​beetje moeilijk te zijn, om je uit te dagen, maar dan zonder het gevoel dat je in een competitie zit. De moeilijkheid is bedoeld om je normale patronen te onderbreken zodat je kunt groeien.

Power Vinyasa Yoga is een dynamische vorm van yoga, dus is het uitstekend voor mensen die spiertonus willen creëren, alsook kracht en stabiliteit in het lichaam willen ontwikkelen.

De oorspronkelijke bedoeling van Power Yoga

Power Yoga is gericht op het creëren van het hoogste niveau van energie, vitaliteit en vrijheid. De enige manier om dit te doen is om met jezelf te werken, niet tegen jezelf. Door gevoelig hard te werken, creëren we een omgeving die geneest en rekening houdt met elk individu, een omgeving die onze grenzen respecteert en ook van binnen werkt. Op deze manier creëren we een atmosfeer die bevorderlijk is voor natuurlijke expansie en groei. We zijn niet geïnteresseerd om ons uiterste best te doen om op een plek te komen waarvan we denken dat die ons gelukkig maakt, enkel omdat we gehersenspoeld zijn met die gedachte!

Voor wie?

Voor mensen die kracht en flexibiliteit willen opbouwen, yoga-ervaring is niet vereist maar een beetje vertrouwd zijn met yoga kan geen kwaad.

Lessen

Zondag
10u - 11u
De Koepel, Spilstraat 9, Neeroeteren

Wil je meer informatie of je inschrijven?

Laat me even weten als je interesse hebt in één van de yogalessen. Heb je een vraag? Bekijk dan zeker de veelgestelde vragen eens.

Bedankt! Jouw bericht is verstuurd!
Oeps! Er is iets fout gegaan bij het verzenden.