Zwangerschapsyoga

Yoga is niet enkel een ideale manier om je voor te bereiden op de bevalling, maar is ook een uitstekende manier om terug in vorm te geraken na de geboorte. Door het beoefenen van yoga zal je meer bewust worden van je fysieke sterktepunten en zwakheden. Werken met deze punten zal helpen om je klaar de maken voor de bevalling.

De combinatie van pranayama en meditatie zal je helpen met het creeëren van een staat van kalmte en innerlijke helderheid, wat mentale en emotionele ondersteuning zal geven tijdens de zwangerschap.

Gedurende een serie van 10 lessen zal je je lichaamsbewustzijn vergroten, je ademhaling verbeteren en je ontspanningsvermogen uitbreiden, wat je zal helpen met het aanpassen aan de fysieke eisen van de zwangerschap, geboorte en vervolgens het moederschap.

Voor wie?

Voor alle zwangere vrouwen, met of zonder yoga-ervaring. Consulteer eventueel een dokter in het geval van een risicovolle zwangerschap of wanneer je je zorgen maakt.

Lessen

Woensdag
19u00 - 20u00
Vita Humana, Prinsenhoflaan 29, Maaseik

Wil je meer informatie of je inschrijven?

Laat me even weten als je interesse hebt in één van de yogalessen. Heb je een vraag? Bekijk dan zeker de veelgestelde vragen eens.

Bedankt! Jouw bericht is verstuurd!
Oeps! Er is iets fout gegaan bij het verzenden.